Izvještaj o radu za 2015. godini

Dragi članovi,

DPH Sinj je prethodnu godinu, koja je ujedno bila i prva godina djelovanja DPH Sinj, završilo kao 6. (sa 124 člana) po veličini od ukupnog broja DPH-ova, čime smo pokazali da u ovom kraju živi velik broj hajdukovaca, te smo napravili put za napredak u 2016. godini (ove godine već neslužbeno preko 600) i u ostalim godinama koje su ispred nas u borbi za naš Hajduk.

U 2015. godini je DPH Sinj sudjelovao zajedno u organizaciji sa Torcidom Cetinski kraj u humanitarnoj akciji za našeg malog sugrađanina Ivu Munivranu, prilikom čega je prikupljeno 12 000kn. Također smo u suradnji sa TCK sudjelovali i u dobrovoljnom darivanju krvi gdje smo prikupili popriličan broj doza krvi, a s humanitarnim radom ćemo nastaviti i u 2016. godini.

Prošle godine je u Sinju održana prva “Bila noć za Hajduka” u restoranu GAM u organizaciji DPH Sinj koja je prošla u najboljem redu gdje smo od svih posjetitlja dobili pozitivne kritike, a uskoro možete očekivat i vijesti o drugoj “Biloj noći za Hajduka”.

Godinu smo zaključili sa velikom humanitarnom akcijom kojom smo pomogli 4 kućanstva na području Cetinske krajine, te se ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da pomognemo potrebitima jer to je ono šta nas čini velikim !

Financijska godina je zaključena na pozitivnoj nuli zahvaljujući donacijama pojedinaca koji su nam pomogli u trenucima kada je to bilo najpotrebnije, te im ovim putem šaljemo jedno veliko HVALA poštivajući njihovu želju za anonimnosti !

Donacije fizičkih oosba su iznosile 2,350.00kn, sponzori su donirali 2,000.00kn, a utržak od “Bile noći za Hajduka” je iznosio 15,000.00kn, te smo imali uplatu od 150.00kn za humanitarnu akciju “Božić ’15”, čime su prihodi udruge bili 19,500.00kn.

S druge strane rashode udruge su činili računi za reklamiranje  (Jafra print d.o.o. 500.00kn, te oglašavanje na Hit radiju 700.00kn), 150.00kn uplaćenih na račun je iskorišteno za kupnju stvari u svrhu humanitarne akcije, te su trošovi “Bile noći” bili 18,150.00kn (restoran, voditelj, hostese), čime su rashodi izjednačeni s prihodima zahvaljujući prethodno navedenoj pomoći od strane pojedinih navijača/članova.

Predstavljamo Upravni odbor u malo drugačijem sastavu koji je izabran na Skupštini, a njega predstavljaju novi/stari predsjednik Luka Balajić, dva potpredsjednika Filip Klarić-Kukuz i Ivan Štroliga, novi tajnik Renato Omrčen, te blagajnik Ante Vukasović.

Na kraju, ovu priliku koristimo da se zahvalimo bivšem tajniku Ivanu Budimiru Bekanu i potpredsejdniku Stipi Balajiću.

U 2016. godini je cilj ići još jače u borbi za narodni Hajduk, stoga pozivamo već u subotu 13.2. da na sinjskoj pijaci uveličamo rođendan najvećeg hrvatskog nogometnog kluba i učlanimo opet velik broj naših Cetinjana u najveći DPH na svitu i okolici.

Nakon učlanjivanja nam se pridružite u velikom karuselu prema Splitu, a okupljanje je u 13 i 30h na dnu Alkarskog trkališta “kod konja”.

 

HAJDUK TO SMO MI

8. veljače 2016.


Prethodni članci

Sljedeći članci