Bila noć ZA Hajduka – SINJ 2015

Dragi naši sugrađani i sugrađanke, članovi Hajduka te ostali navijači najvećeg hrvatskog kluba, kao što ste već upoznati 11.8. se održava prva “Bila noć za Hajduka” u Sinju u hotelu Alkar s početkom u 20h.

Bogat program će otvorit sinjske mažoretkinje, a fešta će trajat do sitnih jutarnjih sati uz bogatu ponudu pića i jela, te poznato ime hrvatske estrade koje ćemo otkrit idući tjedan.

Želimo Vas obavijestit da je prodaja ulaznica već krenula te svoju ulaznicu možete kupiti već danas u knjižari/papirnici Papirko u Vrličkoj ulici, nedaleko hotela Alkar.

Cijena ulaznice za članove 220kn (obavezno predočit člansku iskaznicu pri kupnji iste te pri dolasku u hotel), dok je cijena za one koji nisu članovi 320kn (obavezno predočit osobnu pri kupnji i pri dolasku na Bilu noć) te se za cijenu svoje ulaznice mogu učlanit u Hajduk te tako postat dio najveće hrvatske navijačke obitelji.

Rezervacije se mogu napraviti na inboc naše stranice na facebook-u, zatima na brojeve mobitela:

097 733 74 22 od predsjednika, te na broj 098 921 96 32 od tajnika Društva.

 

Očekujemo Vas u što većem broju na hajdučkoj fešti, te da prva Bila noć za Hajduka prođe u tonu kako naš klub to i zaslužuje !!!

 

Hajduk živi vječno

1. kolovoza 2015.


Prethodni članci

Sljedeći članci