Prva “BILA NOĆ za Hajduka” u Sinju

Dragi naši članovi, navijači Hajduka, sugrađanke i sugrađani, ovim putem Vas obavještavamo da će se 2 dana nakon 300. Alke, 11.8. održati prva Bila noć za Hajduka u Sinju u hotelu Alkar.

Datum početka prodaje ulaznica, mjesta na kojima ćete ih moću kupiti, te samu cijenu ćemo objavti na vrijeme, no ono što Vam već sada možemo reći da vas očekuje pristupačna cijena ulaznice s obzirom na vrstu događaja, te popratne stvari koje će se odvijati te večeri, koja će za nas, navijače najvećeg hrvatskog kluba iz Sinja, te cijele Cetinske krajine uistinu bit posebna.

Želimo još napomenuti da će pravo prvokupa ulaznice imat članovi Hajduka s bazom članstva u DPH Sinj, stoga nemojte čekat da li će Vam ostat ulaznica, nego već iz ovih stopa idite se učlanit u klub po prvi puta ili produžite članarinu. Ulaznice u prodaju idu 20.7.

Svi oni koji uopće nisu članovi kluba će imat “pogodnost” kupit ulaznicu po bitno višoj cijeni od članova Hajduka.

O svim ostalim zanimljivostima u vezi Bile noći za Hajduka ćemo Vas izvještavat redovito sve do njenog održavanja, a na Vama je da širite “rič hajdučku”tako da naša baza članstva bude među većima.

Pratite nas na facebook stranici, kao i na našem webu redovito.

Srdačan pozdrav,

predsjedništvo i tajništvo

DPH Sinj

16. lipnja 2015.


Prethodni članci

Sljedeći članci